Vores første blog indlæg

Så kom vi igang langt om længe. Der er kun ca 6 måneder tilbage inden vi skal begive os ud på en af de længste ture vi har været på…

af TOM M PETERSEN

Efter lang tid og mange forskellige rejser har vi nu fundet et nyt eventyr som skal opleves. Når jeg siger vi, mener jeg min gode ven Frank O Hansen. 

Vi har i lang tid snakket om at det kunne være spændene og sjovt at køre en længere tur på motorcykel. Både Frank og jeg har kørt motorcykel før, Frank i sine yngre dage og jeg har altid haft motorcykel.

“At rejse er at leve, på motorcykel lever man bare lidt mere intens .” Citat af Frank fra en af vores mange samtaler.

Men nu er vi så blevet enig om at vi SKAL af sted. Hidtil har vi bare talt og drømt om at gøre det, men nu bliver det til en realitet. Frank og jeg har hentet to styk Honda XRV 750 Africa Twin i Tyskland og der er betalt afgift af den ene og der bliver betalt afgift på den anden så snart solen bryder gennem igen og temperaturene stiger over vejvæsnets lyst til at sprede salt på vejene.

Vi vil bruge vores liv mens vi stadig har det – Det skylder vi os selv, og det skylder vi til dem, som ikke har muligheden

Citat “Tom M Petersen”

Vi har brugt en del tid på at tale om ruten – hvor skal vi køre hen, hvor lang tid, hvor mange skal med, kan vi komme afsted uden en krone på lommen, hvad siger vores kærester, koner og børn og mange andre ting.

Vi har dog brugt nogle sene aftner på at kigge på kort og her blev vi hurtigt enige om at Rusland, Mongoliet, Usbekistan, Iran, Azerbaijan bare så så tillokkende ud og at det var her at der var mulighed for at prøve vores kræfter og motorcykler af til grænsen.

Jeg har rejst i mange lande efterhånden og på mange forskellige måder, men jeg har aldrig rejst så langt på motorcykel og det er til trods for at jeg har kørt motorcykel siden jeg var 18 år gammel (nu 47) – Ja, jeg ved godt at jeg burde gøre det næste år, hvor det er 30 år siden jeg fik mit kørekort til motorcykel.

Men nu skal det være i år hvor jeg kan få Frank med og jeg glæder mig.

Herunder kan i se nogle af de billeder jeg har taget på nogle af de ture vi har været på – Det er en blandet landhandel 😉

Der er billeder fra forskellige rejser bla. Kina, Afrika, USA, Norge, Frankrig, Mexico, Sverige mfl.

“De bedste ture er den som man tager på og ikke nøjes med at drømme om”.

Det blev sådan lidt “all over the shop” med det her indlæg – men nu er vi i gang.

%d bloggers like this: