Kilometre
dage
Planlagte Seværdigheder
Liter Benzin pr. mand

Den Perfekte Rute

Den perfekte rute findes ikke, der er altid noget man må lade tilbage, noget man gerne ville have set eller oplevet. Men det er også det, der er så spændene ved at rejse – man lader noget tilbage til næste gang.

Den rute vi har planlagt er en del af den gamle silke rute. Silke ruten er en gammel handels rute og måden man fik eksotiske vare fra asien til resten af verden, så som krydderier, smykker, og selvfølgelig fine klæder i form af silke.

Transporten var som regel på ryggen af heste, muldyr, kameler og vi glæder os til at opleve den på ryggen af en “Motor Kamel” som vores Honda Africa Twin motorcykler.

21 Lande - 3 Måneder

Vores plan er at køre igennem 21 lande på 3 måneder og ruten er som på kortet ovenstående.

Ruten strækker sig over ca 25.000 km og blive ren blanding af forskellige underlag som asfalt, grus, tundra, ørken, mudder, med mere.

Ruten dækker fra Danmark i nord og det sydligste punkt bliver Teheran i Iran.

Ligeledes bliver det vestligste punkt Danmark og det østligste punkt Zamiin-Uud tæt på grænsen til Kina i Mongoliet.

Følg med på hjemmesiden her og få opdateringer fra de forskellige steder vi kommer til. Vi vil forsøge at komme med opdateringer så ofte vi har internet. 

Vi kommer igennem

Destinationer: Tyskland, Polen, Litauen, Letland, Estland, Rusland, Mongoliet, Kazakhstan, Kirgisistan, Tajikistan, Uzbekistan, Turkmenistan, Iran, Azerbaijan, Georgien, Ukraine, Moldova, Rumænien, Ungarn, Slovakiet, Tjekkiet.

Start: 04 Juli 2019 KL 09:03
Tidsforbrug: Ca. 3 måneder
Deltagere: Frank O Hansen og Tom M Petersen

Nogle Billeder fra vores tur vil komme herunder