SAMSUNG T5 SSD HARDDISK

FANTASTISK produkt – Så fik vi prøvet vores nye harddisk og hvor er det dog en fryd, se nedenstående og læs hvorfor…

af TOM M PETERSEN

TEST AF SAMSUNGS T5 SOLID STATE DISK 1TB

OKAY…den er godt nok lille, det var min første tanke, da jeg så Samsungs SSD harddisk på internettet ……OG det er den også bare, når man får den i hånden første gang og ja, ja, ingen dårlige bemærkninger herfra med “sådan sagde hun  også….”

Vi har købt denne enhed til vores eventyr på motorcykeltur til sommer. Når vi er ude betyder det utroligt meget hvor meget udstyr vi slæber med og samtidigt også hvor meget det udstyr vi slæber med både fylder og vejer.

“SAMSUNG T5 SSD 1TB er mindre end et kredit kort i længden og næsten lige så smal i breden.” men alligevel er den stærk som en kæmpe og hurtig som en gazelle på flugt. Vi har ikke prøvet nogt så kompakt og så hurtigt før – det er bare en fryd at bruge.

Samsung T5 er følgende mål:

57,3 mm bred
74 mm lang
10,5 mm høj/tykt
51 gram i vægt
1 TB=1,000,000,000,000 bytes

Et almindeligt kredit kort størrelse er følgende:

54 mm Langt
86 mm langt
0,76 mm højt/tykt

Pris 1799,- Dkk hos Dustin januar 2019 klik her og se hos Dustin

 

Vores er 1Tb og hvor meget er 1TB

For den almindelige mobiltelefon fotograf er et godt estimat 2,5 MB til 5,0 MB pr. Billede (JPEG format fra en telefon). Med de parametre kan du forvente at få fra 200.000 til 400.000 billeder ned på en 1 TB drev.

Mit Panasonic GH 5 levere selfølgelig forskellige fil størrelser alt efter hvilken kvalitet jeg sætter det til, men normalt får jeg JPEG filer på små 6 MB og RAW på små 24 mb ud af min Panasonic. (og så er det bare at lave regnestykket )

RAW er et billedeformat der “holder” på flere data og derfor nemmere at efterbehandle, hvis man gerne vil ændre noget på bagkant.  

Fordele i prioriteret rækkefølge:

Kvaliteten er virkelig god
Virkelig hurtig (540 MB/sec) i forhold til normale harddisk 
Kan forbindes til alle mine enheder direkte, mobiltelefon, pc, Ipad mv. (også min IPAD Pro via kamera usb)
Super lille i størrelse og vægt
Virkelig hårdfør også under brug
Metal kappe i aluminium
USB-c forbindelse (USB 3.1 Gen 2,10 Gbps)
Lille strømforbrug
Hurtig opstart (når man står og virkelig har brug for speed, er denne et must)
Kan bruges under transport
Betyder at vi ikke skal vente for længe ved fyldte memorykort, hvis de er fyldte i “marken”, så er vi hurtig i gang igen med at tage billeder.

Ulemper i prioriteret rækkefølge:

Forholdsvis dyr i forhold til kapacitet

af “Tom M Petersen”

Hvorfor køber vi en harddisk der KUN er 1TB?

Fordi den er kompakt og robust. Denne lille kompakte harddisk er af typen Solid State, hvilket betyder også at der ikke sidder nogle “skiver” i som rotere og hvorpå data bliver skrevet ned på. Det betyder at der ikke er nogle bevægelige dele i denne harddisk og så er den mere hårdfør overfor rystelser og håndtering selv under brug. Samtidig har den en anden fordel og det er hastighed, den skriver virkelig hurtig. Den bruger seneste USB 3.1 Gen2 forbindelse og kan skrive med 540 MB/Sek og det kan både ses og mærkes på ens humør når tiden er en faktor.

 
Kæmpe fordel

Den kan forbindes direkte til min mobiltelefon, Ja, du læste rigtigt, jeg kan forbinde den direkte til min Samsung Galaxy Note 9 via USB-c og flytte indhold frem og tilbage – Super, Super overskuds agtigt.

Her betyder det lave strømforbrug jo også, at man ikke dræner sin telefon hurtigt for strøm – dejligt.

Den fysike størelse betyder at du kan have den i lommen sammen med din mobiltelefon mens den overføre filer — altså, hvis du kan nå at lægge den i lommen inden den er færdig ;-).

Herunder kan I se nogle billeder aF Samsung T5 SSD 1TB

Konklusion 

Jeg vurdere at det er en uundværlig enhed at medbringe på alle mine fremtidige opgaver, rejser og små ture. Jeg er super tilfreds og glad for at  jeg overvant min egen nærighed og investerede i denne enhed. hellere nu end senere, ja, jeg skulle havde gjort det noget før….hhmmmm, men nu har jeg den.

Jeg ved godt at jeg kan få lignede produkter fra andre producenter, men de er lige så dyre eller dyrere at købe og jeg kan ikke se at jeg har brug for noget endet end denne (det skulle lige være hvis det viser sig at den ikke holder i længden) 

“Men der er tre års garanti på, men hvad hjælper det hvis du mister eller går glip af dit livs billede eller video”.

Vi kan kun anbefale denne enhed og du kan se vores vurdering herunder.


Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/theadventurouscamel.com/public_html/wp-content/plugins/jet-elements/includes/lib/compatibility/class-jet-elements-compatibility.php on line 44

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/theadventurouscamel.com/public_html/wp-content/plugins/jet-elements/includes/lib/compatibility/class-jet-elements-compatibility.php on line 44

SAMSUNG T5 SSD 1TB FÅR 4,5 kamel.

Den eneste grund til at Samsung T5 SSD 1TB ikke får mere end 4,5 kamel er på grund af prisen. Det er en høj pris på dette produkt og ja, vi ved godt at  andre producenter også har samme pris, men det ændre ikke på at man “kun” får 1TB for ca 1800 Dkk og at man kan få ca 5TB harddisk af den gamle type med roterende diske.