Vores bedste venner og Sponsorere

Hvis du ikke er sponsor endnu på denne tur, kan du godt nå det! –  Spred god karma og donere lige fra benzin til 1 kilometer eller et måltid mad eller noget udstyr vi kan bruge på selve turen – Vi kan bruge al den hjælp vi kan få.

" Hvis du vil være sponsor, vil vi køre rigtig langt for dig "
Tom M Petersen
Eventyr Kamel
Hvad vi kan tilbyde dig!
Alt efter dit sponsorat, kan vi tilbyde dig forskellige pakker som tak!

Vi vil gerne give god karma tilbage til dig og dit firma. Vi går meget efter, noget for noget princippet. Derfor har vi strikket nogle forskellige pakker sammen som et oplæg, men lad os tale om det, hvis du har interessen for at hjælpe eventyret
on track“, vil vi meget gerne komme og aftale nærmere

Se de forskellige pakker ved at klikke på dem

Hvis du/I donere nogle få kilometer eller et måltid mad, vil I blive nævnt eller skrevet på vores Video indlæg, den uge hvor vi modtager donationen samt på vores hjemmeside. 

Gå til kontakt og skriv eller ring med det samme – klik her

Hvis du/I donere flere kilometer eller flere måltider mad eller eventuelt indgange til oplevelser, har vi mulighed for at nævne jer i vores videos eller samt skrive jer på vores hjemmeside og vores Sociale medier som Facebook, Youtube, Instagram.

Gå til kontakt og skriv eller ring med det samme – klik her

Ved sponsorat af eksempelvis udstyr, reperationer undervejs, hjælpe til teknisk udstyr eller på anden måde lidt større sponsorater eller donationer. Her har vi mulighed for at sætte jeres brand på vores motorcykler og os selv, skrive artikler om jer og jeres produkter samt lave video indlæg herom inden, under og efter turen.

Vi har også mulighed for at skrive jer på vores indlæg, video logs, gennem hele turen som vores faste sponsor og vi lægger jer selvfølgelig ind på siden her med jeres Logo og en tekst om jer.

Gå til kontakt og skriv eller ring med det samme – klik her

I den store pakke udarbejder vi materialer på alle vores medier, vi laver en video om jer og evt. jeres produkt, vi sætter jeres brand på vores motorcykler, vi skriver jer på vores video som vores store sponsor og til sidst men ikke mindst vil I have mulighed for at modtage et foredrag efter turen for jer eller jeres kunder på jeres adresse.

Her vil vi medbringe noget af udstyret vi har brugt undervejs (motorcykler, tøj, udstyr mv) og vi vil stå for nogle gode timer sammen med jer.

Gå til kontakt og skriv eller ring med det samme – klik her

Ja! her taler vi om at I kan få os til at køre igennem Mongoliet eller århus midtby udklædt som et stykke Pizza, hvis du ejer et pizzaria.

Vi vil også gerne modtage et besøg fra jer undervejs og dele oplevelserne sammen med jer,  en hel dag eller to og så kan I  prøve at smage lidt på, hvordan det er at være en del af The Adventurous Camel teamet.

Ligeledes som ovenstående pakker vil I have mulighed for at blive nævnt på alle vores medier, få jeres brand på vores motorcykler, få udarbejdet en hel video om jeres produkt eller firma (evt. ved overlevering af sponsorat).

Vi kommer ud efter rejsen og holder et foredrag for dig / dit firma, hvor vi medbringer vores motorcykler og udstyr.

Gå til kontakt og skriv eller ring med det samme – klik her

Du kan leje os til at rejse for dig og vi vil dokumentere det hele undervejs og udarbejde rejse videos og artikler for dig/dit firma. Vi kan test udstyr eller rejse destinationer og forskellige rejse former – Det behøver ikke være motorcykel, vi er meget alsidige. 

Alt udarbejdet materiale, hjemmeside, SoMe kanaler med videre tilhøre jer efter rejsen.

Gå til kontakt og skriv eller ring med det samme – klik her

Vi kigger altid efter gode samarbejdspartnere

Hvis I hjælper os vil vi meget gerne give noget igen. Vi vil selvfølgelig gerne bære jeres brand på vores motorcykler, eller vise at i spreder god karma ved at skrive i vores videos samt på vores forskellige medier.

Men vi vil også gerne komme ud og holde et foredrag efter turen er endt og I kan se hvad jeres penge er gået til samt dele nogle af de oplevelser I har været med til at give os.

Tak til vores sponsorere

Herunder er der god karma - Disse har hjulpet os rundt på ruten

%d bloggers like this: